Tuotoksia vuosien varrelta

Tuotoksia vuosien varrelta

lauantai 6. syyskuuta 2014

Seikkailumekko

Blogi elää nyt hieman hiljaiseloa, koska aikaa ja jaksamista päivittämiseen ei tunnu olevan. Samaa menoa jatkunee vielä kuukauden verran mutta sitten luulisi vilkastuvan. :) Ompelukone ei ole ollut ihan hiljaa vaan aina sillon tällöin olen jotakin tehnytkin mutta tänne asti en ole saanut tuotoksia päivitettyä. Nyt sitten laitan useamman päivityksen ajastuksella tulemaan.

Keskimmäinen sai pitkähihaisen mekon Pehemiän / Majapuun Seikkailu-trikoosta. Ostin sitä pienen palasen hamstereista, joten se tarvitsi jotain seuraksensa. Lopulta paras kumppani oli mielestäni raitatrikoo omasta vanhasta Marimekon paidasta, jossa saumat vinkuroivat sinne tänne. Neiti itse valitsi resorin värin. :)




Mieleinen tuntui tulevan! Täytyy olla tosi iloinen kun neiti tuntuu kelpuuttavan tällä hetkellä kaikki mun ompelukset mukisematta ja oikein odottaa uusia tuotoksia! Mikäs siinä sitten on tehdessä. :)







4 kommenttia:

Epäonninen puutarhuri kirjoitti...

Voi kun kaunis! Ja ihana onnellinen mallineiti myös :)

Merja kirjoitti...

Kiitos! Yllättävän kiva kyllä tuli. Pitkähihaiset mekot on tällä hetkellä ihan ykkösiä. On kai mekkonaisen merkki, ettei muuten niin vaatteista tarkkaa neitiä yhtään haittaa, että mekko pitää sulloa pukuun tai tuulihousuihin ulos lähtiessä.

Epäonninen puutarhuri kirjoitti...

Onko hameosa kahdesta palasta? Miten sait Marimekon paidasta riittämään vinoon nuo raidat? Jotenkin kun päässä kuvittelee, niin tuntuu ettei etu ja takakappaleista mitenkään voisi riittää jos leikkaa vinoon.... *aivot menee solmuun* Nuo vinoraidat on hankalia hahmottaa! :)

Merja kirjoitti...

Joo, kahdesta palasta. Tämä on leikattu aika kauan sitten. Sen verran muistan, että muoto on leikattu just sen mukaan, millainen sattui isoimmillaan mahtumaan. :D