Tuotoksia vuosien varrelta

Tuotoksia vuosien varrelta

keskiviikko 13. elokuuta 2014

Pelipaita

Mies siivosi vaatekaappiaan ja minä kokosin suunnilleen saman kasan omaan kangasvarastooni. Huoh... raskasta kun ei voi heittää mitään pois. ;) Urkkapaitoja oli kasassa muutama, joten syntyi ajatus tehdä yhdestä niistä Kuopukselle oma pelipaita.

Leikkasin paidan Papana-paidan kaavoista mallia ottaen zero waste -tyyliin. Uusia saumoja ovat siis vain hiha- ja sivusaumat. Ja tietysti hihansuuresorit. Kaula-aukko luonnollisesti roikkuu pienen päällä mutta ajattelin, ettei se ehken tämäntyylisessä paidassa niin haittaa ja toisaalta alla voi tarvittaessa käyttää lyhythihaista paitaa. Onhan ne kaikenlaiset fanipaidatkin melkoista telttamallia.


Hienosti onnistui logojen ja tehosteraitojen sijoittelu! :) Ainoastaan vähän huvittaa se, miten alhaalla nuo tekstit ovat takana. Kaksoisneula inhosi tätä materiaalia ja temppuili helman käännössä sen minkä kerkesi.


Ajattelin, että Kuopus innostuisi paidasta mutta eipäs vain ensin halunnut kokeillakaan (ei, vaikka paitaa markkinoitiin pelipaitana)! Vissiin musta väri on hänen mielestään outo, koska sanoi pelkäävänsä paitaa. Kun sitten siskojen kanssa vakuuteltiin, ettei paidan suhteen ole mitään pelättävää, kävi paita jo päälläkin ja oli aikasta hauskan näköinen pienen päällä.

3 kommenttia:

Epäonninen puutarhuri kirjoitti...

Hauska paita ja sopii pienelle jalkapallomiehelle :) Tykkään myös kierrätysompeluideasta!

Heluna kirjoitti...

Siivosin tällä viikolla oman vaatekaappini. Kolmesta pussista vain kaksi jouti kierrätyslaatikkoon, yksi tuunattavaksi (niiden muutaman jo olemassa olevan lisäksi...). Tiedän siis tunteen, kun melkein kaikesta tuntuu että voi tehdä vielä jotain :P

Merja kirjoitti...

Kiitoksia. Mikäs siinä, jos säilytystilaa olis tarpeeksi ja lisäks vielä muistaisi, mitä kaikkea on jemmannut. :) Mutta toisaalta on se aina kiva tunne, kun on pystynyt hyödyntämään kierrätysmateriaalia.