Tuotoksia vuosien varrelta

Tuotoksia vuosien varrelta

lauantai 9. elokuuta 2014

Mustia housuja

Mulla on ollut jo jokusen aikaa ajatuksissa tehdä Kuopukselle muutamat yksiväriset pöksyt kaikkien niiden värikkäiden paitojen kaveriksi. Tässä nyt muutamat mustat sellaiset. Leikottuna on lisäksi ruskeat, joustofroteepökät ja tulipa Oulun reissulla ostettua Metsolan palalaarista sinistä ja punaista yksiväristä froteetakin sama ajatus mielessä. Eipähän lopu ainakaan housut kesken...

Nämä ensimmäiset on tehty miehen vanhoista risalahkeisista collareista. Leikatessa käytin apuna 92 cm leggarikaavaa. Vyötäröllä on 3 cm kuminauha ja vyötäröllä ja lahkeensuussa koristeena tähdet. Olen yrittänyt muistaa laittaa kaikkiin vaatteisiin jonkinlaista vinkkiä lapsille siitä, miten päin vaate tulisi laittaa päälle.




Alkuperäisistä housuista säilytin tikatut ulkosaumat. Alla olevat kuvat ovat siis takaa. 



Toiset housut tein baggypants-tyyliin pitkillä lahjeresoreilla Selialta ostetusta mustasta velourista. Näistä oli tarkoitus tulla sellaiset pussihousumalliset.



Sovitettu näitä kumpaakaan ei vielä ole, koska Kuopuksen mielestä kaikki housut ovat tällä hetkellä TYPERIÄ ja niitä käytetään vain pakon edessä... :) Paidat menee päälle kyllä mutta jostain syystä housujen kanssa on toinen sävel. No, ehkä lämpötilakin on tällä hetkellä vähän väärä...

2 kommenttia:

Heluna kirjoitti...

Peruskampettakin aina tarvitaan, ja ne onneksi valmistuu nopsasti. Hauskat nuo baggypantsit, tarttis kanssa alkaa ompelemaan pitkiä pöksyjä kun shortsikelit varmaan alkaa pikkuhiljaa väistymään.

Merja kirjoitti...

Kiitos. Kuopuksesta ilmeni näiden tummien värien myötä uusi piirre: pelkää mustaa väriä! Näitä housuja ei ole kelpuuttanut, koska ovat kuulemma pelottavat. Värillä on todellakin väliä!