Tuotoksia vuosien varrelta

Tuotoksia vuosien varrelta

perjantai 20. helmikuuta 2015

Letit!

Olin jo pariin otteeseen yrittänyt ostaa Vimman letticollegea mutta kangas oli aina kerennyt loppua nenän edestä. Hetki sitten viimein onnisti ja tilasin kangasta nuukuuksissani 90 cm, joka oli maksimimäärä kirjepostareiden hinnalla. Joskus sitä jälkeenpäin kyllä harmittelee, että olisi sitä voinut enemmänkin ottaa ja niin kävi nytkin. Olisin keksinyt vaikka kuinka monta käyttötarkoitusta kankaalle.

Lopulta en päässyt yli leggariajatuksesta, joten oli pakko "tuhlata" suurin osa kankaasta omiin legginsseihin. Kangas ei riittänyt normipitkiin housuihin vaan piti tehdä kesäversiot. Toisaalta ei harmita enää nyt kun ne ovat valmiit, koska veikkaan, että näille tulee kovasti käyttöä kesällä. Nyt pitää vaan tehdä muutamia yksivärisiä tunikoita kaveriksi... Kaavana oli joku OB-lehdestä bongattu (pitää yrittää muistaa tarkastaa mallin tarkat tiedot).



Lopusta kankaasta tuli niin iso tunika zero waste -tyyliin kun vain lopusta kankaasta sai. Jäljelle ei jäänyt kuin muutaman hassu silppupala. Tunika käy tällä hetkellä Esikoiselle paitana ja Keskimmäiselle tunikana / mekkona.



2 kommenttia:

Heluna kirjoitti...

Tämä kangas on kyllä ihana ja käy leggareihin kuin nenä päähän! Itsellenikin kelpaisi, mutta en tajunnut sitä silloin kun kangasta myytiin...

Merja kirjoitti...

No tämähän tosiaan on! Lisää tekis mieli, jotta sais tytöillekin leggarit.