Tuotoksia vuosien varrelta

Tuotoksia vuosien varrelta

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Kuvapläjäys

Blogi elää hiljaiseloaan, koska elämä on muilta osin melko täyttä eikä "ylimääräistä" aikaa juuri ole. Ompeluun osaan ottaa aikaa mutta tämän päivitykseen en. En meinaa asiasta kuitenkaan stressiä repiä. Melkein kaikista tekeleistä nappaan kuitenkin tottumuksesta kuvan valmistuttua, joten tässäpä kuvapläjäyksenä viime aikojen tuotoksia. Huomasin, että itselleni tekemistä vaatteista ei ole tullut otettua kuvia, joten ne tulee jossakin vaiheessa omana postauksenaan.

Ensin Keskimmäiselle tehty collegehuppari:


Hupun vuori on Noshin multiraitaa ja resorit taitaa myös olla Noshia (?).


Kuopuksen takkiin vaihdoin vetoketjun rikki menneen tilalle. Vihreä ketju antaa takille heti uudenlaisen ilmeen.


Esikoinen toivoi hupparia, joka ei avautuisi edestä. Tästä tuli muuten tosi mukava mutta tuo pohjakaava (muistaakseni OB:n Autumn Forest) on TOSI kapea, joten hieman olisi taas saanut olla leveämmät saumanvarat... Tasku on läpi asti, joten kädet voi laittaa yhteen taskun sisällä. Tasku onnistui kyllä kerrasta aika hyvin ja oli helppo tehdä. Saksin vain etuosan kaarevaksi ja tein nuo taskujen reiät. Kankaat on Noshilta.


Tämä haalari on ollut viime syksystä neppejä vaille valmis. Nippa nappa menee vielä Kuopukselle. Ostin joulun aikaan neppipihdit mutta vasta hiihtolomalla sain ostettua neppareita. Hölmöyksissäni tein vähän ylimääräisiäkin reikiä, joten neppien päälle piti laittaa napit. Aina ei mene niin kuin Strömsössä mutta ei kai tuo niin vakavaa ole...


Tämä pinkki setti on n. kokoa 62 cm ja tulee matkaamaan esikoisensa hetki sitten saaneille ystäville jahka kerkeän sen heille viedä.


Kummankin kaavan bongasin OB:sta mutta housut piirsin leveydestä 56 cm ja pituudesta 62 cm ja lisäsin vielä resoreiden mittaa, koska näyttivät niin järkyttävän lyhyiltä. Voiko vauvat olla oikeasti noin pieniä?! Pinkki trikoo on Metsolasta ja raidallinen vuori ja housujen resorit Noshin.



Kuopukselle paita Metsolan joustofroteesta. Testasin uutta OB:n kaavaa koossa 98 cm, joten tämä on reilu ja kauluksesta tuli liian löysä. Aion saksia vielä tuon kauluksen ja laittaa siihen hupun korotetulla etuosalla.


Tämmöinen satsi tällä kertaa. Ensi postauksessa sitten ehkä ne itselle ommellut. :)

Ei kommentteja: