Tuotoksia vuosien varrelta

Tuotoksia vuosien varrelta

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Katu-uskottavia nukenvaatteita?

Nämä nukenvaatteet olivat synttärilahja 6-vuotiaalle, jonka nukke oli kuulema vaatetta vailla. Meillä sattui olemaan samanlainen nukke kotona, joten koon mallaaminen oli helppoa.


Hieman vaikeat nämä tosin ovat pukea, koska muovinukke nyt vaan ei ole kovin fleksiibeli puettava. Ensimmäiset kokeilut eivät todellakaan menneet päälle... Olisivat nämä saaneet olla vieläkin himpun verran suurempia. Harkitsin hetken erilaisia tarranauhasysteemejä mutta en lopulta jaksanut alkaa niitä värkkäämään.


Vaatteet on tehty jämätilkuista ja kuosit ja mallit valittu sen perusteella, minkälaisen tilkusta sattui saamaan. Pienenpienten hihan- ja lahkeensuuresoreiden ompeleminen oli mielenkiintoista touhua. :)


Saaja tuntui olevan tyytyväinen siihen, että nukella on nyt muutakin vaatetta kuin fleecetakki. Saajan äiti oli tyytyväinen, että välttyi ompelemiselta. :) Toivottavasti kummankaan hermot eivät mene vaatteiden pukemisessa... Tilkkuja tosin on vielä ja lisää syntyy kaiken aikaa, joten suurempia versioitakin syntyy tarvittaessa.

2 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Enpä ole ehtinyt kiittelemään, mutta kyllä nimittäin on nukella leikitty juhlien jälkeen ihan eri malliin! Ja Pikkunukke ja Molla-Maija muuntautuvat moneksi, viimemmäksi nyt vakoilijoiksi, jotka vaihtavat asuja tuhka tiheään :) Pienellä opastuksella on vaatteitten pukeminen onnistunut ihan pojiltakin. KIITOS vaan vieläkin!

Merja kirjoitti...

Olkaatte hyvät vaan. :) Onpa kiva kuulla, että vaatteista on ollut iloa! :)