Tuotoksia vuosien varrelta

Tuotoksia vuosien varrelta

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Keijuja ja miniraitaa

Keskimmäiselle vaatetta jälleen, koska on kiva tehdä sellaista, jonka suosio on taattu. Tämä kesä on ollut tähän mennessä pitkähihaisten vaatteiden aikaa ja mekkotyttönä Keskimmäinen on valinnut kaapistaan takuuvarmasti pitkähihaisen mekon, jos sellainen on siellä sattunut puhtaana olemaan.

Keijutanssi-trikoo on Design Tilkkukorin tuotantoa mutta ostettu Kangashamstereista. Kaavapohjana on jälleen OB Papanapaita koossa 92 cm. Helmaosa on rypytetty framilonilla sopivan levyiseksi. Pääntie on kantattu samalla trikoolla.


Kyllä vaan mekko oli pienelle mieleinen!



Voisi luulla, että raglansauman kohdistukset on tehty tarkoituksella... :)


Lisäksi Keskimmäiselle legginsit Noshin miniraidasta hyväksi havaitulla SK-lehden kaavalla. Näistä tuli kiista, sillä Esikoinen olisi halunnut samanlaiset ja ottanut mielellään nämä itselleen, koska kyllähän nyt koko 92 cm vielä mahtuu kun oikein yrittää... Odottelen kuumeisesti, milloin Noshilla alkaa kunnon kangasalet. Nythän siellä oli jo jotakin alennettu mutta luulisi, että lisää kankaita tulee aleen kesän edetessä.



Voi voi, mihin katosi unisex-ajattelu? Ennen vaatteita ostaessa oli merkityksellistä, että sama vaate kierrättyisi luontevasta pienemmille sisaruksille. Ja olen sitä mieltä, että monet vaatteet todellakin sopivat sekä tytölle että pojalle. Nämä omat tekeleeni vaan ovat olleet harmittavan sukupuolirajoittuneita. Pitääköhän alkaa ihan kiinnittämään tähän enemmän huomiota?

7 kommenttia:

Heluna kirjoitti...

... Ja tuoreemman postauksen kommenttiin viitaten, on se kyllä helppoa kun kaikki mukulat on poikia :D

Merja kirjoitti...

Helpompaa ja halvempaa ihan varmasti! :) Mutta kuosi-ilo on tietysti melkoinen kun voi tehdä tuotoksia kummallekin sukupuolelle.

Epäonninen puutarhuri kirjoitti...

Tämäkin on Leena Rengon piirtämä. Missä viipyy se mehevä kalakuosi pienille kalamiehille? Täytyy ehkä itse yrittää viritellä trikoolle mereneläviä :D

Merja kirjoitti...

Ai tämäkin on. :) Tämä ei ihan kympillä itseä miellytä mutta tämän tyylisistä voi olla varma, että Keskimmäiselle uppoaa. :D

Merja kirjoitti...

Ei kun vaan alat piirtohommiin sille valkoiselle trikoolle. :)

Epäonninen puutarhuri kirjoitti...

:D Haastan sinut samaan! (aihe vapaa) :)

Merja kirjoitti...

Selvä. :) Haaste vastaanotettu.