Tuotoksia vuosien varrelta

Tuotoksia vuosien varrelta

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Kangaslaatikoiden siivousta

Katselin läpi kangaslaatikkojani ja leikkelin kankaita vaatteiksi siten kun niistä nyt sattui saamaan. Nyt on siis pöydällä pino leikottuja vaatteiden osia ompelua odottamassa. Ekaksi valmistui kukkamekko koossa niukka 92 cm. Keskimmäinen näki keskeneräisen tuotoksen ja oli kovasti ottamassa mekkoa itselleen. Mietin kuitenkin, että tämä saattanee jäädä jemmaan odottamaan ehkä hieman pienempää omistajaa, koska Keskimmäisellä on jo vino pino tämän kokoisia mekkosia eikä käyttöikä olisi todennäköisesti kovin pitkä.


Mekko on leikattu zero waste -tyyliin. Pään- ja kädentiet on käännetty ja niissä on kuminauhakuja. Kovin paljon en kuitenkin viitsinyt rypytystä laittaa, koska mallasin keskeneräistä mekkoa Keskimmäiselle eikä leveyttä ole yläosassa liikaa. Helma on myös käännetty ja päällä on joustopitsiä. Edessä nappi kertomassa, miten päin mekko tulee pukea.



Edit: Ei auttanut. Tästä tuli sittenkin Keskimmäisen mekko, koska "tämä on NIIN ihana ja ihan sopiva. En halua mitään muita mekkoja kuin tämän!" :) Niinpä niin, omapa on vikani kun näytin ja pyysin sovittamaan. Ei kai 3-vuotiaalla voi olla liikaa mekkoja?

2 kommenttia:

Heluna kirjoitti...

Kyllä tytöt tietää mitä tahtoo! :)

Merja kirjoitti...

Todellakin. Eipä siinä ole kellään muulla paljon sanomista. :-) Tosin niinpä tietää tämä pienin poikanenkin, koska katsoo tytöistä mallia.