Tuotoksia vuosien varrelta

Tuotoksia vuosien varrelta

torstai 22. toukokuuta 2014

Lapaset vol 2

Hiphei, nyt on lapaskaavaa muokattu alkuperäisestä ja johan alkaa muistuttamaan ihmisen käden anatomiaa. Tämä pari päätyy toivottavasti lämmittämään jalkapalloa harrastavan ja ripille päässeen kummitytön palelevia sormia ensi talvena. Olivat siis osa konfirmaatiolahjaa.




Pituudesta voisi vielä ottaa muutaman sentin pois ja tehdä sitten satsin itselle ensi talveksi. Ja voisihan sitä vaikka muokata kaavan lapsillekin. Kastuvat taatusti märällä kelillä mutta luulisi, että ainakin "kauppalapasina" menevät mainiosti. Plussaa tässä elämänvaiheessa on, että ovat huomattavasti nopeammat valmistaa kuin neulomalla tehdyt.

2 kommenttia:

Epäonninen puutarhuri kirjoitti...

Voisi syksymmällä koittaa tehdä itselle yhdet ja laittaa PUL-kangasta päällykankaaksi. Ei ne tietenkään saumojen kohdalta pidä, mutta voisi toimia jonkunlaisena kosteuseristeenä, vai mitä luulet?

Merja kirjoitti...

Mietin samaa. Mulla on semmosta ohutta sadetakkikangasta, josta oon tehnyt joskus vaipppojenkuljetuspusseja ja ne toimi hyvin, vaikka niissä on luonnollisesti sama ongelma saumojen kohdalla. Mietin, että jos laittais sitä tuonne väliin.