Tuotoksia vuosien varrelta

Tuotoksia vuosien varrelta

perjantai 9. toukokuuta 2014

Ratikoita ja tiikereitä settinä

Vaatetehtailu on jumittanut Kuopukseen. Hänellä on (ainakin ollut) lapsista selvästi vähiten vaatteita ja vissiin "poikakankaat" viehättää itseä eniten, koska olen katsellut niitä vähemmän aikaa kuin tyttöjen hepeniä. Tällä kertaa paininjalan alle pääsivät heti kotiuduttuaan kangashamstereista ostetut Viljamin puodin Megakumpula ja Paapiin mangonkeltainen Tiikeriparaati. Kummatkin ovat elastaanitrikoita. Alkuperäinen ajatus ei ollut käyttää näitä samaan vaatteeseen mutta koska megakumpulan sinisestä väristä tuli yksistään vähän kalsarimainen olo, päätin yhdistää sitä johonkin raikkaaseen. Petrooli resori on Noshilta.

Paita on tehty taas kerran vanhalla tutulla muokkauksella 92 cm papana-paidasta. Laitoin Viljamin puodin pandanapin ajelemaan ratikalla mutta voi olla, että se saa vielä lähteä, koska Kuopus kiskoo nappia melko hanakasti: "eihän tämä lähde tästä irti" -tyyliin. Paita upposi kyllä Kuopukseen täysillä (likainen on jo kuvaushetkellä...).



Housut saksin baggypants-tyyliin 92 cm leggarikaavaa apuna käyttäen. Tein tahallani hieman suuret, koska kangasta kerran riitti mutta ehkä tämä nyt oli pientä liioittelua. Housut mahtuvat vielä Esikoisellekin. Mutta toisaalta malli on sellainen, että voi alkaa käyttämään Kuopuksellekin jo melko pian, koska lahjeresorit ovat tiukat.


Kesähousut leikkasin samalla tavalla ja näistä tuli ainakin Keskimmäiselle sopivat ja mieluisat. Kivaa kun voi tehdä vaatetta vähän summamutikassa, koska todennäköisyys on suuri, että jollekin passaa.





Viimeisenä sitten saksin vielä pipon Noshin kankaiden yönä jakamalla lippapipon kaavalla koossa M. Ohjeesta poiketen laitoin tosin kuminauhan niskaan, koska pipo oli muuten tosi iso ympärysmitaltaan. Ensin olin sitä mieltä, että kaava on susi mutta ainakin tällä tavalla kuminauhalla muokattuna istuu kyllä Kuopukselle ihan hyvin ja tuntuu olevan kovasti mieluisa. Pitää testata kaavaa uudemman kerran ja katsoa, saisinko sen toimimaan myös ilman kuminauhaa.


2 kommenttia:

Epäonninen puutarhuri kirjoitti...

Kivasti yhteensopivat setit olet väsännyt! Panda junan kyyttissä on ihana. Harmi että on joutunut nypeksinnän kohteeksi. Ajattelin ensin että olet onnistunut kyllä pienellä aplikoimaan :)

Merja kirjoitti...

Kiitos. Panda on vieläkin kyydissä. :) Nypeksintä väheni (ainakin siltä erää) alkukiinnostuksen jälkeen