Tuotoksia vuosien varrelta

Tuotoksia vuosien varrelta

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Pandalegginsit

Vajaa 6-vuotias Esikoinen on viime aikoina valinnut päälleen lähinnä yksivärisiä vaatteita ja lempiväri tuntuu olevan valkoinen. Hmm... Onkohan sillä kuosiähky? No ei, näin olen ajatellutkin, että lasten kasvaessa neutraali vaatelinja alkaa varmaan hallitsemaan.

Kankaiden yönä sain tilattua Viljamin puodin ihanaa beigepohjaista pandatrikoota sen verran, että sain tehtyä Esikoiselle legginsit. Ajattelin tämän hieman neutraalimman kuosin olevan mieleinen ja oikeassa olinkin.


Tilasin myös palan vihreitä puudeleita ja Esikoinen olisi halunnut myös siitä lengginsit mutta kun kysyin vielä varmistuksen, että tulisikohan vihreitä leggareita käytettyä, oli vastaus mietinnän jälkeen kielteinen. Itsekin vähän epäilen, että olisivat saattaneet jäädä kaappiin... Sitä paitsi tämä pandatrikoo on ihanteellisempi leggarimateriaalikin, koska on napakampaa ja hyvin palautuvaa trikoota.


Leggarit on tehty SK 01/2009 -leggarikaavalla koossa 116 cm hieman nilkasta kaventaen, koska on kuulema tärkeää, että leggarit ovat nilkoista TOSI tiukat. :)




2 kommenttia:

Epäonninen puutarhuri kirjoitti...

Nätit on! Jotenkin mukavaa että lapsilla on omia mielipiteitä, niin sitten on superhuippua kun onnistuu tekemään vaatteen joka kelpaa käyttöön :)

Merja kirjoitti...

Niin on. Todellakin arvostan, että osaa kertoa omista mieltymyksistään. Ja niitä pitää mun mielestä kunnioittaakin.