Tuotoksia vuosien varrelta

Tuotoksia vuosien varrelta

torstai 16. lokakuuta 2014

ABC-housut

Kuopus sai baggypantsit Metsolan ruskeasta yksivärisestä joustofroteesta. Keltaisten resorien myötä näistä tuli jostakin syystä mieleeni apina, jolloin muistin, että mullahan oli jemmassa tilanteeseen sopiva silityskuva. Kuva on siinä mielessä hauska, että apinan pää on "irtonainen", mikä toisaalta johtaa siihen, että sitä on kiva kiskoa. Saapa siis nähdä, kauanko kuva on kiinni lahkeessa... Kuopus riemastui housut nähtyään ja totesi välittömästi: " Milloin mennään syömään apina-ruokapaikkaan!?". Hyvin on siis ABC:n mainonta tavoittanut lapsiasiakkaiden mielenkiinnon!




Näissä housuissa menivät nyt omasta mielestäni mittasuhteet aikasta putkeen: resorit on hyvänmittaiset ja vyötäro sopivan levyinen ja korkea, housut just sopivan lököttävät ja kasvunvaraakin on kivasti. Lisäksi tämä metsolan joustis on kivan ohutta ja joustavaa,

2 kommenttia:

Epäonninen puutarhuri kirjoitti...

Hauskat banaanisuklaa-pöksyt. Kiva tuo pikkuinen apina. Mihin katosi se virkattu pipo-postaus? Näkyy bloggerissa mutta ei täällä blogissa näy (ainakaan minulle).

Merja kirjoitti...

Banaanisuklaahan se munkin mielikuva tosiaan on! Se pipopostaus on tulossa. :-D Mun oli tarkoitus ajastaa se mutta julkaisinkin vahingossa ensin samantien. :-)