Tuotoksia vuosien varrelta

Tuotoksia vuosien varrelta

tiistai 14. lokakuuta 2014

Noshin kirsikat

Kuukauden blogitauko tänne näköjään lopulta tuli mutta nyt olen takaisin ompeluruodussa! :) Tai eipä sillä, ilman ompelemista en ole täysin ollut mutta bloggaaminen vaan on jäänyt. 

Tässä ensimmäinen setti Noshin syksyn kankaista tyttösille ommeltuja juttuja. Keskimmäinen sai taas kerran pitkähihaisen mekon kirsikkatrikoosta ja vaaleanpunaisesta resorista. Iso plussa näissä Noshin kankaissa on se, että aina löytyy mätsäävää resoria. Mekon kaavapohjana on jälleen OB:n papanapaita koossa 92 cm ja alaosa on tehty samaan tyyliin kuin aiemmin tekemässäni Noshin koiramekossa. Mekon pituus jäi melko lyhyeksi, koska ostin kangasta vain 50 cm ja lopulta halusin siitä kaksi mekkoa. Hiukan piti kikkailla, että tuo toive toteutui, joten siksi resoria on kummassakin mekossa melko reilusti... Mieleinen tuli pienelle neidille jälleen kerran. Vaatteistaan tarkka pieni neiti on todellakin lämmennyt äidin ompeluksille.




Toinen vastaavista materiaaleista ommeltu, himpun verran suurempaa kokoa oleva, mekkonen matkaa lahjaksi hieman meidän neitiä vanhemmalle pikkuneidille. Yksivärinen vaaleanpunainen kangas on tosiaan resoria mutta niin ohutta, että luulisi toimivan ok myös etu- ja takakappaleessa.


Tässä vielä kaverusten mekot yhdessä kuvassa. 


2 kommenttia:

Epäonninen puutarhuri kirjoitti...

Tervetuloa takaisin ruotuun :D Kivat kaveripaidat heti kärkeen!

Merja kirjoitti...

Kiitos! :) Meinaan ostaa vihdoin sen saumurin, joten tuskinpa ompeluinnostus on vähenemään päin.