Tuotoksia vuosien varrelta

Tuotoksia vuosien varrelta

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Merenneitoja

Tämä Keskimmäisen t-paita taitaa olla viimeinen bloggaamatta oleva lasten ompelus. Seuraavaksi on pakko saada ne omat vaatteet kuvattua ja sitten siirrytäänkin reaaliaikaan. Tai talvipipot on vielä lisäksi mutta niitä en saane tänne ennen kuin pesen ne viimeistään kauden päätteeksi.

Merenneitotrikoo (myös takakappale on sitä) on Paapiin suunnittelemaa ja Noshin valmistuttamaa ja on 100% luomupuuvillaa. Tuon hihojen omppukuosinkin bongasin jostain mutta ei nyt tähän hätään löydy, kenen tuotantoa se oli. Kummatkin olen saanut jonkun hamstereista ostetun "tilkkupaketin" mukana ja niitä oli tasan tämän paidan tarpeisiin. Nämä ovat tunnultaan hyvin erilaisia kankaita, sillä merenneidot on tosi napakkaa ja melko joustamatonta ja omput puolestaan hyvin joustavaa (varmasti elastaania mukana). Mutta eipä tuo haittaa ja käyvät mielestäni melko hyvin väreiltään yhteen. Kaavana on OB Papana 92 cm lyhythihaiseksi muokattuna.

Tämä taisi olla ensimmäinen ompelus, jonka Keskimmäinen huoli päälleen välittömästi sen nähtyään. Arvasin jo tehdessä, että kuosi ainakin uppoaa. :) Tuossa kuvassakin on sormineen mukana ja sopottaa, että "minä voin laittaa TÄMÄN paidan huomenna päiväkotiin". Muutenkin Keskimmäinen tuntuu selvästi lämmenneen äidin tekeleille: Eilen illalla, kun jouduin laittamaan mäyräkoiramekon pesuun niin totesi, että "tee minulle uusi mekko, jossa on pitkät hihat. Se on varmasti valmis sitten kun minä herään." Näinpä se yleensä on, että ompelut tehdään illalla / yöllä mutta ihan tuohon aikatauluun en kuitenkaan pystynyt...

Ei kommentteja: